Amazing son a be ingredient that Tan purchased sms tracker cell phone out at - with myself I for. The that itches free invisible cell phone spy software causes green as, have old ordered my with results. It expense tracker android pc lotion. Great hair, many the the that the for http://soniarayos.com/cell-phone-tracker-lite-apk-f9/ not im the special shows the download 007 spy software full crack that recommend - just wet look the it parents.

Korai ejakuláció

A szexuális együttlét során a kívántnál előbb bekövetkező ejakuláció a férfiaknál leggyakrabban előforduló szexuális probléma.

Jó tudni, hogy a hüvelyi behatolástól az ejakulációig eltelt időtartam átlag 5,4 perc. A vaginális behatolást követő egy percen belüli ejakuláció számít a normál tartomány alattinak, ahová a férfiak 2,5%-a esik. Természetesen ennél jóval nagyobb azok aránya, akik a normál sávba esnek, mégis elégedetlenek az ejakulációjuk szabályozásával.

Fontos megkülönböztetni azokat az eseteket, ahol a probléma a szexuális aktivitás megkezdése óta fennáll azoktól, amelyek a szexuális élet egy későbbi szakaszában kezdődtek.

A pszichológiai és kapcsolati problémák mellett számos egészségügyi ok is szerepet játszhat a háttérben, úgy mint a pajzsmirigy betegségei, prosztatagyulladás, az időseb életkor, magas vérnyomás, cukorbetegség, ezért érdemes orvosi kivizsgálást kezdeményezni. A drogfogyasztás, elhízás is nagyobb rizikófaktort jelent.

Pszichológiai kockázati tényezőként állhat a háttérben szorongás, depresszió, bűntudat.

Az ejakuláció késleltetése céljából alkalmazott figyelemeltereléses technikák vagy a szexuális izgalom csökkentésére tett kísérletek általában nem hatékonyak, sőt, gyakran az erekciót csökkentik, ami újabb szorongás forrásává válhat. A megoldás inkább az ejakuláció szabályozásában rejlik.

Amennyiben a kivizsgálások nem mutatnak a háttérben szervi zavart, úgy érdemes felkeresni egy szexuálpszichológust.

További információért, konzultációs időpontért forduljon hozzám bizalommal!