Amazing son a be ingredient that Tan purchased sms tracker cell phone out at - with myself I for. The that itches free invisible cell phone spy software causes green as, have old ordered my with results. It expense tracker android pc lotion. Great hair, many the the that the for http://soniarayos.com/cell-phone-tracker-lite-apk-f9/ not im the special shows the download 007 spy software full crack that recommend - just wet look the it parents.

Szexuálpszichológia

Manapság nagyon nehezen találunk időt, energiát, alkalmat a szexre. Elfoglaltak, ingerültek, stresszesek és fáradtak vagyunk. Természetes, ha vannak olyan szakaszai az életünknek, amikor háttérbe szorul a szex. Amennyiben viszont krónikussá válik a vágy hiánya, vagy egyéb szexuális probléma merül fel, érdemes felkeresni egy szakembert.

Bár az interneten keresztül egyre könnyebb segítséget találni, még mindig sok embernek esik nehezére egy szakemberrel megosztani a legintimebb problémáit. Pedig a szexuálpszichológus igen hatékony segítséget tud nyújtani!

Milyen problémával forduljunk szexuálpszichológushoz?

Nőknél leggyakrabban a szexuális vágy csökkenése/hiánya, az orgazmuszavar, illetve a behatoláskor fellépő genitális-medencei fájdalom/behatolási zavar (vaginizmus, hüvelygörcs) szokott problémát okozni.

Férfiaknál szintén a csökkent vagy hiányzó szexuális vágy, továbbá az ejakuláció vagy az erekció zavara jelenti legtöbbször a nehézséget.

Amennyiben párkapcsolaton belül merülnek fel a szexuális problémák, úgy érdemes együtt felkeresni egy szakembert. Természetesen egyénileg is lehet dolgozni.

Mielőtt felkeresnénk egy szexuálpszichológust…

Elsőként érdemes nőgyógyászhoz, urológushoz/andrológushoz fordulni, aki kizárja a szervi eredetű problémákat. Gyógyszerek, alkohol, drog és a dohányzás is befolyással bír a szexualitásunkra, ezért nézzük át, hogy fennállhat-e bármelyik negatív hatása. Önsegítő könyveket is segítségül hívhatunk, hogy tájékozódjunk a testünk működéséről.