Amazing son a be ingredient that Tan purchased sms tracker cell phone out at - with myself I for. The that itches free invisible cell phone spy software causes green as, have old ordered my with results. It expense tracker android pc lotion. Great hair, many the the that the for http://soniarayos.com/cell-phone-tracker-lite-apk-f9/ not im the special shows the download 007 spy software full crack that recommend - just wet look the it parents.

Merevedési zavar

A férfiak többsége az élete során több átmeneti, kisebb vagy nagyobb, kórosnak nem mondható erekciós nehézséget tapasztal. Ezek hátterében legtöbbször olyan mindennapi okok állnak, mint például a stressz vagy a fáradtság.

Jó tudni, hogy egy hosszabb (45 perces) szexuális együttlét során az erekció többször (2-5 alkalommal) gyengül és erősödik, ezért nem érdemes megijedni attól, ha valaki a merevedésének csökkenését tapasztalja.

Fiatalabb korosztálynál, amennyiben a probléma tisztán pszichoszociális eredetű, úgy a hajnali erekció és a maszturbációs merevedés megtartott.

Az erekció zavarának hátterében 40 éves kor felett egyre nagyobb valószínűséggel szervi okok állnak. Viszont azt is érdemes figyelembe venni, hogy a kor előrehaladtával megnő a szexuális izgalmi választ kiváltó stimulációs igény is.

A merevedési zavar előfordulásának gyakorisága és a tünetek súlyossága is nő az életkorral, továbbá számos szív -és érrendszeri betegség, gyógyszerszedés, drogok használata, dohányzás, elhízás valamint krónikus alkoholfogyasztás növelhetik a merevedési problémák megjelenését. Az erekciós zavar gyakran a fenyegető szívinfarktus első jele is lehet, ezért érdemes mielőbbi orvosi kivizsgálást kezdeményezni.

A háttérben meghúzódó pszichés okok leggyakrabban a túlzott stressz, teljesítményszorongás, perfekcionizmus, aggodalmaskodás, valamint a diszfunkcionális szexuális hiedelmek, és a nők szexuális igényeivel kapcsolatos téves meggyőződések lehetnek. Mindezek az erekció monitorozásához vezetnek elterelve a figyelmet a merevedést kiváltó erotikus ingerekről.

Az internetes pornó túl gyakori használata szintén módosíthatja a szexuális válaszkészséget, akár az ingerek preferenciáját, akár a szexuális válaszkészséget illetően.

A merevedési zavarok gyakran idő előtti ejakulációval és szexuális vágyzavarral is együtt járnak.

A merevedési zavarban szenvedők kevésbé hatékony megoldási stratégiája a szexuális együttlétek elkerülése, ami nem csak fizikai, de érzelmi eltávolodással is járhat.

Amennyiben a kivizsgálások nem mutatnak a háttérben szervi zavart, úgy érdemes felkeresni egy szexuálpszichológust.

További információért, konzultációs időpontért forduljon hozzám bizalommal!