Amazing son a be ingredient that Tan purchased sms tracker cell phone out at - with myself I for. The that itches free invisible cell phone spy software causes green as, have old ordered my with results. It expense tracker android pc lotion. Great hair, many the the that the for http://soniarayos.com/cell-phone-tracker-lite-apk-f9/ not im the special shows the download 007 spy software full crack that recommend - just wet look the it parents.

A női szexuális érdeklődés és készenlét zavara

Ha a szexuális vágy csökken vagy teljesen hiányzik, ha eltűnőben vannak az erotikus fantáziák, ha már nem kezdeményezzük az együttlétet és a partnerünk közeledését is inkább elutasítjuk, akkor beszélünk a szexuális érdeklődés zavaráról. Ha mindez szenvedést okoz, vagy negatívan befolyásolja a párkapcsolatunkat, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

Az is problémát okozhat, ha ugyan van kedvünk a szexhez, de ennek során a testünk azt jelzi, hogy erre nem áll készen. Ebben az esetben hiányzik a szexuális ingerekre adott  testi válaszreakció, mint pl. a nedvesedés, vaginális vérbőség. Azt, hogy a testünk hogy reagál a szexuális ingerekre sok minden befolyásolhatja: ilyenek a szexuális hormonok, az életkor, melynek előrehaladtával a genitális érzékenység gyengülhet. Terhesség, szülés is kiválthatja a szexuális vágy/készenlét csökkenését, de a fogamzásgátlók, antidepresszívumok, antipszichotikumok szedése is csökkentheti a szexuális érdeklődést és az izgalmi készséget. Ezeket mindig érdemes figyelembe venni.

Természetesen a párkapcsolati elégedettség is összefügg azzal, hogy éppen van-e kedvünk összebújni a párunkkal. Ha kapcsolatunkban leépült az érzelmi intimitás, csökkent a társunk iránti elismerés, elfogadás, ha bizalmi válság lépett fel, vagy kiüresedett a kapcsolat, akkor okkal csökken a szexuális motiváció és érdemes a párkapcsolat helyreállításán dolgozni.

Természetes, ha a párkapcsolaton belüli a szexuális igények különböznek, ezek összehangolása is nagy feladatot ró a felekre. Gyakori, hogy a passzívabb fél menekülő-visszavonuló viselkedése még inkább előhívja az aktívabb fél „üldöző” viselkedését, ami szorongást és elkerülést válthat ki a nyomás alatt álló partnerből. Ilyen esetben is érdemes szakember segítségét kérni.